Plastmo tagrender - Fås både i zink, kobber og plast

Plastmo tagrender er et populært valg på markedet, da de både er nemme at sætte op og har en god holdbarhed. Derudover fås de i mange forskellige materialer og prisniveauer.

Hvad er Plastmo tagrender?

Plastmo tagrender er produceret af firmaet af samme navn, hvor de begyndte deres produktion i 1958. I starten var deres produktion dog målrettet plastikkar og beholdere, som skulle bruges til industri.

I dag er de én af de førende producenter af tagrender og nedløbsrør, hvor de er særligt kendt for at lave produkter som er nemme at montere ved brug af lim. Du kan derfor selv købe dem hos en forhandler og sætte dem op på dit tag.

Hvilke materialer kan man få dem i?

Plastmo tagrender blev først udelukkende produceret i plast, da deres produktion generelt startede i plastik. Senere har de dog udvidet deres sortiment, og man kan i dag få dem i både zink, aluzink og kobber.

Når man skal vælge et materiale, er det vigtigt, at man sætter sig ind, hvilket behov man har. Bor man tæt på kysten, hvor vejrforholdene til tider kan være voldsomme, kan det være en fordel af anskaffe sig tagrender af zink. 

Zink er et meget modstandsdygtigt materiale, som holder til alt slags vejr. Dog er dette ofte et dyrere materiale end hvis man vælger plast. Det afhænger derfor meget af det prisniveau og de behov, man har.

Plastmo tagrender i den rigtige størrelse

Når man køber tagrender til sit hus, er det vigtigt, at man vælger den rigtige størrelse. Vælger du at købe Plastmo tagrender skal du derfor sikre dig, at de har en størrelse, der passer til dit hus.

Generelt fås der et stort udvalg af størrelser hos de fleste forhandlere af Plastmo, og hvis du har meget specifikke mål, kan du tage et kig på andre producenter.

Har du planer om selv at montere dine tagrender, er det særligt vigtigt, at de passer i dimensionerne. Hvis de ikke passer, kan deres effekt forringes og facaden på huset vil derfor ikke være optimalt beskyttet.

Hvem er Sanitize?

Hos Sanitize tilbyder vi rensning af alle slags tagrender. Det har derfor ikke nogen betydning, hvorvidt du har Plastmo tagrender, eller hvilket materiale de har.

Hos os får du en grundig og effektiv rensning, så du ikke skal bekymre dig om stoppede eller oversvømmede rør.

Læs også mere om tømning af tagrender, montering af tagrender og levetid tagrender her.