Tømning af tagrender - Undgå fugtskader på dit hus

Tømning af tagrender er yderst vigtigt for at sikre, at de er funktionsdygtige og leder vandet væk fra huset. På den måde er man bedre stillet i forhold til fugt- og vandskader, som kan være en dyr affære at reparere. Bestil en tid til tagrenderens hos Sanitize.

Hvad indebærer tømning af tagrender?

Tømning af tagrender kan både indebære, at man fjerner blade og snavs, som er faldet ned fra taget, såvel som at det kan indebære, at man får en grundig rensning. Det sidstnævnte er især vigtig, da det sørger for, at vandet kan ledes optimalt væk fra huset.
 
Hvis ikke du får en grundig tagrenderens et par gange årligt, vil skidtet fra taget sidde i tagrenderne og i stedet for, at vandet løber væk fra huset, vil det i stedet løbe ned af huset. Dette kan føre til fugt i husets fundament, som i værst fald kan resultere i problemer med skimmelsvamp.

Klar selv tømning af tagrender

Du kan nemt selv klare tømning af tagrender, hvor du fjerner blade og overfladisk skidt. Dette gøres blot ved hjælp af en stige og et par handsker, hvorefter du kan fjerne skidtet med dine hænder. Du kan også bruge en skovl, hvor du bare skal være opmærksom på, at den ikke ødelægger materialet på tagrenderne.
 
Er der mere skidt, end hvad du nemt kan fjerne med handskerne eller en skovl, kan det være et tegn på, at de skal bruge en grundigere professionel rens. Her kan vi hjælpe dig med at sørge for, at dine tagrender fungerer og ikke er fyldte med skidt og snavs.

Vigtigt at huske når du tømmer dine tagrender

Når du selv går igang med tømning af tagrender er det vigtigt, at du er så skånsom som muligt, så du ikke ødelægger dem. Dette indebærer blandt andet at bruge et bræt eller anden form for støtte, som du kan lægge mellem tagrenden og stigen. Dette skal sikre, at den ikke bliver bøjet fra presset med din kropsvægt.
 
Har du mos på dit tag, eller bor du blandt flere træer, er der ofte et større behov for rens og tømning af tagrender, end hvis du bor i byen. Dette skyldes, at der falder grene og andet snavs ned herfra, som kan sætte sig fast.

Miljøgodkendte produkter

Hos Sanitize er det vigtigt for os, at vi ikke slider på vores natur mere end højst nødvendigt. Derfor bruger vi kun miljøgodkendte produkter, som er 100% kemikaliefrie. Vores arbejde er derfor skånsomt for miljøet og materialet på dine tagrender.
 
Vi sørger altid for at vores service er effektiv og nem, hvor vi har et hold af dygtige medarbejdere, der har mange års erfaring indenfor branchen.