Udskiftning af tagrender - Sådan skifter du dem korrekt

Er du nysgerrig på, om du selv skal kaste dig ud i udskiftning af tagrender? Her får du alt, du skal vide om at skifte dine tagrender, og hvordan du passer bedst på dem. Hos Sanitize tilbyder vi professionel tagrenderens i hele landet.

Hvordan udføres udskiftning af tagrender?

Når du skal have skiftet tagrender, kan det både gøres af en professionel eller af dig selv. Ønsker du at spare på din udskiftning af tagrender pris, kan du selv stå for det. Her er det dog vigtigt, at du har sat dig grundigt ind i processen. Det er netop vigtigt, at de er monteret korrekt, da det kan påvirke deres funktionalitet, hvis de sider forkert.

Sådan gør du:

  • Først skal du vælge de tagrender, du ønsker at bruge. Her kan man både få kobber tagrender, zink tagrender, plast eller stål. Det er også vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse, som passer til dit tag.
  • Herefter afmonterer du de gamle tagrender. Her kan du godt efterlade de gamle rendejern, som oftest kan bruges til de nye.
  • Tag den nye tagrende og klik den fast til de gamle rendejern og sæt den fast til nedløbsrøret.

Her er det meget vigtigt, at tagrenderne er monteret korrekt og har forbindelse til nedløbsrøret. Hvis ikke at vandet kan løbe gennem renden og ud gennem nedløbsrøret, kan man risikere, at vandet løber ned af husets facade.

Forlæng levetiden på dine tagrender

Vil du gerne undgå en udskiftning af tagrender, skal du sørge for at få renset dem. Det kan være skadende for dem, hvis der gror alger og mos, som kan beskadige materialet og dermed forkorte deres levetid og funktionsdygtighed.

Hos Sanitize er vi eksperter i tagrenderens, hvor vi altid sørger for at levere en tilfredsstillende service. Her bruger vi udelukkende miljøgodkendte produkter, som er 100% kemikalie frie. Vi udfører derfor rensingen skånsomt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vil du gerne have tagrender, som fungerer optimalt, anbefaler vi, at du får dem renset 2-3 gange om året.

Læs mere om, hvordan du kan forlænge levetiden på dine tagrender.

Hvad koster udskiftning af tagrender?

Prisen på udskiftning af tagrender kan variere meget, og hvis du ønsker den billigste udskiftning af tagrender pris, skal du selv stå for det. Vil du gerne have en professionel til at skifte dem, afhænger prisen af materialet på renderne, samt hvor mange kvadratmeter der skal sættes op.